Hej från kallt Göteborg!

Jag är i Göteborg och jobbar i några dagar, Tell är hemma och har semester den lurviga laman. ❤️

Här är det fullt upp med film, filmpolitik och allt möjligt. Igår blev jag intervjuad (igen) av Sveriges radio angående filmfrågor i hela landet. Jag är ordförande för filmregionerna sen några år tillbaka, på måndag ska jag äntligen avgå och få vila mig lite. 😉 Nä, skämt åsido så känns det ganska bra. Men jag undrar lite vad jag ska göra nu när jag inte är chef längre och inte heller ordförande för en massa föreningar. Men det ska bli skönt att ta det lugnt ett tag. Jag kommer nog på vad jag vill med mitt liv sen. 😊

Palle Brink, veterinär på Jägersro hästklinik ringde mig igår, nu har han och Staffan haft ”Tellkonferens”. Palle ska nu ta upp Tells fall med världens främsta veterinär på såna här skador (i USA) och det känns ju toppen!! Han säger att han gärna vill involvera henne och det gav jag såklart min fulla tillåtelse till. Tell blir internationell kändis på veterinärkonferens i USA angående rehab och uppföljning av såna här operationer.

😊🌟 Det som är lite läskigt är att Palle säger att en möjlighet är att göra en titthålsoperation på Tell och verkligen se inne i leden vad det är som stör honom. Det kanske inte är cystan som gör ont, och det kan gå att ”städa ur” om det behövs inne i leden. Det är inte säkert att det behövs, hoppas inte. Vi får hålla tummarna. Känns iallafall toppen med allt detta fina engagemang! Så tacksam för det! ❤️🌟❤️

förresten har jag börjat på ridskolan nu. Varannan torsdag dressyrspecial. Vi är bara tre ryttare i den gruppen, så lyxigt!! Och så roligt! 😃 Jag fick rida jättestora och charmiga Jackson. Jag har sån träningsvärk så jag knappt kan gå..

4 reaktioner på ”Hej från kallt Göteborg!

  1. Beata skriver:

    Så roligt att höra dig på radio 😊
    Är Jackson skäcken? Han ser enorm ut 😂
    Hoppas de hittar en bra lösning till Tells problem men just nu är han väl haltfri?

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s