Fy fan vad det är hårt att ha häst

Ja ni, det är inte roligt alla gånger. Tur att det ÄR det, också. Men just nu är det inte så kul kan jag tala om. De senaste dagarna har jag sett att Tell tyvärr går lite knackigt igen med sitt dåliga höger bak. Han är fortsatt glad och pigg och busar gärna i hagen, och han skrittar fint och jämnt. Nu har jag provat trava upp honom och filma och det såg ju inte så kul ut. (Förutom att han passade på att busa och galoppera den räven). Men halt är han. Och det är bara att inse att han har ont igen, och något måste göras.

Har varit i kontakt med vår veterinär och han tycker inte det är mer att göra nu, inte behandla mer och han tror inte att mer tid heller hjälper. 😦 Hoppet står nu till Jägersro, men kirurger är ju lite ”trigger happy” när det gäller att operera så det tar jag såklart med i beräkningen. Ska höra vad Palle säger och vad experten i USA har sagt om Tell. Han har ju klarat sig ur en massa skit i sitt liv, får verkligen hoppas att han gör det nu också. Men dessvärre är jag nånstans ändå beredd på att det kanske inte går.

Även fast jag knappt kan tänka tanken så vet jag ju att så kan det bli. Och då måste jag klara av det också. Håll alla tummar för oss är ni snälla. Jag ber till alla högre makter att jag ska få fortsätta ha kvar min fina älskade häst. Dock kommer jag ju inte ha kvar honom till vilket pris som helst, det är jag helt på det klara med. Han måste få ha ett bra hästliv och inte ha ont i så fall. ❤

img_8442img_2526IMG_9768Skärmavbild 2016-06-01 kl. 23.53.16

13 reaktioner på ”Fy fan vad det är hårt att ha häst

 1. Beata skriver:

  Åh Ida så tråkigt att Tell inte är ok.
  Får hoppas att de andra veterinärerna har något bra förslag.
  Tyvärr kommer vi ju alla till den dan då vi måste fatta beslutet att hästarna ska gå vidare till de gröna ängarna. Det är det hemska med alla våra djur att det är vi som bestämmer.
  Hoppas du får bra besked. Håller tummarna.

 2. Maria skriver:

  Nu blir jag ledsen…. och Tell ser så fin ut på bilderna. Hoppas det finns något att göra så att han kan få ha det bra lite till.

 3. Idooooo skriver:

  Nej så fruktansvärt tråkigt. Men självklart håller jag allt jag kan för er & Tells skull ❤️
  Levnadsglad är bara förnamnet på honom

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s