Personlig utveckling?

Hej! Glad söndag på er! Igår hade vi en jättemysig kväll med hela stallfamiljen inklusive mormorn och morfarn (Tells uppfödare) här på middag. Matias gjorde pizza till oss alla, och hans pizza är typ godast i världen. (Han står också hela dagen i köket när han lagar pizza!!). 🙂

Den här helgen har jag kommit till insikt om två viktiga saker. Personlig utveckling? Inte vet jag. 😉 Jag har ju länge haft ångest över min fina gamla volvo som jag aldrig kommer till skott med att laga upp. Jag har varken tid, tillräckliga svetskunskaper eller pengar – även om jag älskar den högt. Det största ”felet” var väl att jag skaffade häst. 😉 Tyvärr har den gamla bilen blivit ståendes nu i några år efter att den för första gången inte gick igenom besiktningen på alla år. Så nu har jag till sist kontaktat Svenska Volvo 140-klubben. Ordföranden i klubben var hit idag och tittade på bilen och vill ta sig an den! Så nu skänker jag den till klubben. Känns fruktansvärt sorgligt att skiljas från den, den är liksom en del av mig 😦 men jag är ändå glad att den kommer bli räddad och komma ut på vägarna igen. Den där bilen är ju verkligen ett stycke svensk kulturhistoria! ❤ Och nu slipper den bli skrotad eller bli förvandlad till epa. Tack gode GUD.

52948610_1542924945837996_4715783462903087104_n

Min älskade gamla bil. Den kommer från Lillpite i Norrbotten och har varit min trogna följeslagare i nästan 20 år. Den var min enda bil i 12 års tid! Men nu får den flytta hem till 140-experter och bli ordentligt omhändertagen och återfå sin forna glans.

Den andra insikten är att jag ända sen jag klippte av mina dreads för några år sen har saknat dem varje dag. Visst, det är mer praktiskt när man är i stallet varje dag att ha en annan frisyr, men jag hade ju ändå dreads i 8 år och höll på med hästar hela den tiden också. Så visst går det. Och nu får det vara nog på saknandet, nu kommer jag boka tid på en dreadssalong i Malmö nån gång i vår så jag är fin igen och känner mig som mig själv lagom till min 40-årsdag i sommar. Jag skiter fullständigt i att tex en jobbarkompis sa att ”en sån frisyr hör ungdomen till”. Bah. Precis som att man kan vara ”för gammal” för vissa frisyrer. (Möjligtvis andra saker. Som att spela elithandboll till exempel). Men stallungen såg iallafall ut som att hon vunnit en miljon när jag sa till henne att jag funderar på att skaffa dreads igen. 🙂 Man ska hellre lita på sig själv (och barn) än sura vuxna. Så det så!

196991_17815064688_9037_n

Här var jag ung och snygg och hade helt nygjorda små minidreads! Bodde i Malmö och hade ingen häst men en gammal fin volvo.

644366_10151748570174689_1664582035_n

Min bror Robert och jag – och mina dreads. På isvägen i Luleå 

IMG_4028

Hoppträning med häst och dreads

Skärmavbild 2019-03-17 kl. 12.22.15

Den här ridhjälmen blev sen tyvärr förolyckad på en tävling, och jag har en likadan fast en storlek mindre nu. Det är ju inte så svårt att köpa en likadan en storlek större igen. 😉 

Vad gäller Tells väl och ve har inget nytt hänt sen sist. Jag har ringt försäkringsbolaget och Jägersro om vartannat och jag hoppas jag får reda på nu i veckan hur det gått och om de tar den här operationen. Då tror jag nog det lutar åt att vi gör det, och att Tell får ett sista försök i så fall. Vi får se. Han mår iallafall utmärkt just nu och vi tar mysiga promenader och tränar på tricks. Han har blivit om möjligt ännu mer bortskämd (och lerig) än tidigare och gnäggar högt varje gång han ser mig och tigger godis! ❤

h6N%LlwmR7WvzofMEEKXrg

3 reaktioner på ”Personlig utveckling?

  1. Sara P skriver:

    Bra beslut alla tre! 👍🏼 (om än jag tycker att du har vansinnigt fint hår som du har! /hälsar kompis med hår som ett kortklippt angoramarsvin 🙈)

  2. Idooooo skriver:

    Håller med ovanstående, du är snygg som fan i håret nu med, men skitcool med dreads också. En skönhet klär i allt. Kör!

    Du kommer väl upp i sommar & hälsar på & kollar på Pantis fölis hoppas jag? Det har jag & Kakan redan bestämt! 😘

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s