Gråt skit och hurra

Igår var en skitdag. Fick reda på att Folksam inte tar en till operation. 😦 Förbannade jävla skit. Men men, det var väl lite väntat ändå. Får hem motiveringen per brev idag troligen, ska läsa vad de skriver. Ställde mig och grät i stallet och försökte få Tell att säga vad jag ska göra. Det gick sådär. Men han är bra på att trösta, han slickade mig vänligt i ansiktet och sen buffade han mig med nosen i nacken hela vägen på vår runda ute under stjärnorna. Älskade häst.

Jag ska prata med Jägersro och kanske med Folksam igen så får vi se vad vi gör. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Jag orkar inte vara lika ledsen idag så nu gläds jag istället åt att duktiga Ebba (12 år) och Charizma (som jag hjälpte till att rida en hel del för ett tag sen) har satt sitt första kval till Children-SM i sommar! De red 1,25 felfritt. (WOW)!! Så grymma tjejer, heja heja! Jätteroligt för mormor Marita som ju är uppfödare både till Ebbas mamma Ulrika och till hästen. 😉 😀

Skärmavbild 2019-03-26 kl. 11.20.09

Stolta och glada tjejer!!

Film på ritten:

En reaktion på ”Gråt skit och hurra

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s