Operation på Jägersro imorgon!

Ibland går allt så sjukt långsamt, och ibland går det fort. Helt plötsligt! Igår kväll pratade jag med Palle och sen blev det spikat att Tell ska opereras imorgon torsdag. Så nu blir det lasta häst kl 05 och köra ner till Malmö. Andra gången gillt! Jag är lite i chock fortfarande men det känns jättebra att Tell kan få den här chansen. Tänk om han blir helt bra! Det vore ju helt helt underbart. Och blir han inte det så har jag (vi, för det är inte bara jag) gjort precis allt som går. Mer kan man ju inte göra. ❤

Känner mig helt gråtmild över att vår snälla hovslagare ryckte ut och kom och drog av skorna på Tell idag på lunchen, efter att ha fått ett sms av mig igår kväll… Det finns så många underbara människor. Tell och jag har SÅN tur som har alla er i vår närhet!! ❤

Imorgon kommer dessutom min älskade lillasyster över från Köpenhamn för att ta med mig till kallbadhuset i Malmö under tiden som Tell är på operation. En mycket bra plan. Förra gången kunde ju Mia och jag gå och kolla på polishäst-träningen precis vid Jägersro, så tidsfördriv och sällskap är verkligen bra för oroliga hästägare i såna här lägen. Jag ska hämta upp Tell igen på eftermiddagen nån gång och så är vi hemma igen på kvällen. Hoppas hoppas hoppas att allt går bra. Och att jag kommer kunna sova nånting alls i natt. Men det var lika bra ändå att vi fick tid såhär snabbt, annars hinner man bara tänka en massa och oroa sig. Nu har jag ju ändå bestämt det här, så nu gör vi det bara.

Ikväll ska jag lite panikartat byta till sommardäck på släpet och packa rejält med matsäck till imorgon. Håll allt ni kan för oss imorgon, tummar, tår, rubbet! Jag känner att det finns en överhängande risk att jag tillfälligt kommer börja snusa igen. Har varit duktig och klarat mig utan snus i över en månad. Jag har snusat i typ 20 år så det är väldigt länge för att vara jag. Men det får väl vara ett undantag imorgon i så fall tänker jag, nöden har ingen lag. 😉

Kom igen nu älskade älskade häst!! ❤

C5C4E379-DCF6-4160-B718-D2665285A551WGEctZ6aTYKv27uXyC8DUw

 

 

4 reaktioner på ”Operation på Jägersro imorgon!

 1. Beata Ekman skriver:

  Håller tummarna.
  Veterinären skulle väl inte göra det om prognosen inte var bra.
  Lycka till Kör försiktigt
  Kram

 2. dressyrbitchen skriver:

  Jag hoppas verkligen att han blir helt bra! Du får gärna hålla en tumme för min som står med en allvarlig fraktur i ett framben. Måtte våra älskade hästar bli bra igen! ❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s