4 days down, 4 weeks to go!

Nu har det gått fyra dagar av boxvilan. Tell är snäll och duktig, än så länge. 🙂 Peppar peppar. Han vilar sitt opererade ben rätt mycket men går ju omkring i boxen och verkar pigg och glad i allmänhet. Äter och dricker som han ska och har inte feber. Jag fick med ett papper från kliniken där det stod att jag skulle höra av mig om ”hästen avlastar benet”. Ja men det är väl klart att han gör det, de har ju grävt i leden och spikat i två skruvar rätt genom benet! Det måste ju kännas. Jag är inte så orolig, men hoppas såklart att han blir bättre och bättre och inte tvärt om. Ringde kliniken för säkerhets skull och de tyckte inte heller det verkade vara nån större fara. Det är ju inte så att han inte tar stöd på benet alls liksom, bara att han vilar det ofta. De får ge fan i att skicka med såna där papperslappar tycker jag! 😉

Det som däremot varit ett pyssel är att få bandage-eländet att sitta fast. Förra operationen fick han ju ett plåster som satt som BERGET, fick knappt av det när det väl SKULLE av! Och detta hade ramlat av redan dagen efter op… Jag har beställt ”snögg”-bandage på internet (finns inte att köpa i Växjö 😦 ) och jag kan ju inte åka in på kliniken tre timmar bort för att hämta mer. Men nu kommer det nog inte fram förrän bandaget väl ska av.. men sånt är väl bra att ha hemma iofs. Tills dess har jag gått igenom tre olika försök att få fast plåster-helvetet. Lösögonfranslim (funkade inte), Silvertejp (funkade inte heller) och nu Leukoplast textilhäfta (funkar ganska bra).

wCYSojEVScO15oFK3uzWXwAYjrbHXEQ4euG6TAZcFhiwZC2h1ZWoQqKd4Y17HeTtag

Det står på operationsrapporten att Palle gått in på fyra ställen. Men jag ser bara tre små ställen som är sytt.. var sjutton är det fjärde??! Nåväl, det lär väl visa sig. Stygnen ska jag ta bort om 10 dagar. Har ingen aning om hur jag ska få bort allt gammalt klister från avramlade bandage, men det får bli en senare fråga.

46bP58KkTv+3YyfY0xNu3Q

I helgen har det varit kanonväder och riktigt härlig vårvärme. Jag kom till skott och tvättade mitt smutsiga släp, har till och med vaxat taket! Tror aldrig jag gjort det förr.. 😉

DQTu768+T7K3ALLIL518gQ

7 april 2019

fullsizeoutput_4163

7 april 2017, detta ska vi tillbaka till!!

fullsizeoutput_4166DSC_0458

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s