Tricks-sugen, ett gott tecken!

Alla tycker väl att just deras häst har den roligaste personligheten, men Tell är bara för rolig!! 😀 Det är så fint tycker jag när man har hängt ihop länge, jag har ju haft Tell i nio år nu. Man känner varann utan och innan! ❤

Nu har det gått en vecka sen operationen och vi fick ta av bandaget häromdagen. (Tack och lov, det var som sagt ett jäkla pyssel att med alla medel försöka få det att sitta kvar)! I morse kunde jag tydligt se att NU mår min häst fint och har inte alls särskilt ont i benet! Han började nämligen göra tricks själv i boxen, som han gör ibland när han tycker att allt behöver livas upp lite/är sugen på godis. 🙂 Han har gnäggat och gjort ”pusstricket” själv nu i en vecka, men inte försökt sig på nåt mer avancerat. Och jag har inte bett om det heller.

Nu imorse gjorde han ”kissande hunden” av sig själv och jag började skratta och blev så glad! Det är ett trick när han lyfter ena bakbenet som en kissande hund och böjer bak huvudet mot den lyfta bakhoven. Det är egentligen en stretchövning för ryggen, men vi har lärt in det som ett trick. Han visade tricket för mig åt båda hållen, och att stå på det opererade benet och lyfta det andra hade han inga som helst problem med. Hurra!! ❤ Älskade, älskade spelevink. Såklart fick han godis för detta. Win-win! 🙂

Om1wusbrSmKVj7sHLUXZmw

Gullejöns har fått en ny grimma från Granngården. Han är så fin i den! De fina uppbindningslinorna vi har i stallgången har Henrik fixat från nån som gör hundkoppel. Jättefina och väldigt praktiska, men jag har lite för smart häst! Han har tyvärr kommit på att man kan dra i de gröna flärparna med tänderna så kommer man loss…

 

 

En reaktion på ”Tricks-sugen, ett gott tecken!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s