Gulledjur!

Nu börjar det äntligen bli riktig vår igen. Så härligt!! Det har visserligen varit vår ett tag nu här i Småland med det blev så jävla kallt. Nu börjar värmen komma tillbaka igen.

00ozHY41RTaVkfoAUdUzQA

Tell och jag har ”fuskat” några gånger och han har fått beta precis utanför stallet fast han egentligen har boxvila i två veckor till. Det har gått finfint. Såååå lycklig häst!! Såklart. ❤ Det roliga är att han vet precis när han ska få gå ut och beta. Jag har två grimmor hängandes på hans box, den ena har ett vanligt grimskaft och den grimman tar jag på när jag ställer ut honom i gången. Den andra grimman har ett längre grimskaft med kedja så jag inte riskerar att tappa honom om vi går ut och betar. Jag fattar inte hur han kan se vilken av grimmorna jag tar upp, men han kommer som ett SKOTT till boxdörren och gnäggar högt som en tupp direkt jag tar ”gå ut-grimman”! 😀 Tar jag den andra grimman vinklar han inte ens ett öra. Hahaha!

WV4BIHhGQfeMbpCVVI5i5g

Han fäller så otroligt mycket så det spelar ingen roll hur länge jag står och skrapar av hår från honom varje dag.. lurvboll!! Och jag ser ut såhär, i ca 3 månader nu. 😉

9Vo7rL07Sx2i5XPnuharvg.jpg

Imorgon skärtorsdag ska jag rida lektion igen på VFK, äntligen! Ska bli så kul att dra på sig ridbyxorna igen. 🙂 Sen ska Matias och jag åka till Köpenhamn fre-sön så jag har ordnat hästvakter till Tell som kommer mocka och ge honom mat. Då behöver han inte äta butta mer iallafall, det är sista dagen imorgon, och stygnen ska jag försöka ta bort ikväll. Än så länge ser det bra ut med benet, han skrittar fint det lilla jag ser när vi går ut och betar och verkar inte öm i hovarna längre heller. Han har ju inga skor än, de drog vi av inför operationen, men hovis kommer och slår på dem igen till när vi ska ut och börja skritta.

Glad påsk på er!

En reaktion på ”Gulledjur!

  1. dressyrbitchen skriver:

    Härom dagen när jag skulle ställa Mackan i spolspiltan så tittade han trånande på det gröna gräset utanför stalldörren och i ett svagt ögonblick så gav jag efter och tog ut honom utanför stallet. ”Du är ju så lugn, så det här blir gott för dig” tänkte jag – men den jäkla hästen lurade mig! Efter ett par minuter ute så var det väl någon fågel eller fjäril som fladdrade förbi och då hoppade Mackan rakt upp i luften. Mitt jäkla nöt! Hur lättlurad får man vara?! Det var första och sista gången som han fick en chans att äta gräs. På tisdag är det dags för återbesök och då hoppas jag på klartecken att verkligen få gå ut och äta gräs – om det så bara ska vara i en minihage på 4×3 meter. Hoppas att ni får det riktigt trevligt i Köpenhamn!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s