När hästen blir gammal blir matten religiös..?

Eller hur var det nu. 😉 Nä, men kors i taket, peppar peppar ta i trä, dra mig baklänges etc men min häst har blivit LUGN!! Jag tror jag drömmer.

Har börjat släppa ut honom lite nån timme här och där i sjukhagen. Lugn som en filbunke. Går ut och betar honom på gräsmattan, en vild häst frustade och körde uppvisningsrace nu ikväll i en hage precis bredvid oss. Och det blåste stormbyar och var iskallt. Tell vinkade inte ett öra. Snäll som ett lamm!! Kan nån ha bytt ut honom i smyg?? Är detta verkligen min häst? Har han äntligen blivit stor, eller är det bara så gott med gräs att allt annat är glömt.. 😁😍

2 reaktioner på ”När hästen blir gammal blir matten religiös..?

  1. dressyrbitchen skriver:

    Härligt med en lugn häst! Jag har också börjat släppa ut min häst ca en timma varje dag i sjukhagen i hopp om att han kanske lugnar ner sig så att han kan tillbringa större delen av dagarna där tills dess att han får gå i stor hage igen. Vilket rejält och bra staket Tell har! Misstänker att han inte tar sig ut ur den hagen i första taget… 😉 Håller tummarna för din fina Tell!

  2. Ida Qvarnström skriver:

    Tack snälla! Håller alla tummar för er med! 😊 Ja detta är sjukhagarna vi har utanför stallet, det är rejäla staket där! Dock är det grus i de hagarna förutom lite gräs som sticker upp. Men det är super att börja med rejäla hagar när man först ska börja ha dem ute igen. Nu får han gå i sin gräshage men avspärrad till en mindre del. Gräs håller honom i allmänhet lugn och nöjd! 😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s