Duktiga pellejöns!

Idag ska jag börja promenera med min glada lama är tanken enligt rehab-programmet. 🙂 Wish me luck!

Han ska få skor på idag, snälla hovis kommer ut idag vid lunch. Vi har gått lite minipromenader ibland och han är inte särskilt hovöm trots att han är barfota. Men skor är nog bra ändå.

Tell är fortfarande väldigt duktig på det här med boxvila, men han har såklart snabbt lärt sig rutinen att matte kommer på morgonen och då får han komma ut och gå i sin lilla gräshage. Samma sak på kvällen. Igår var det därför INTE populärt när jag hade så bråttom så han inte fick komma ut på morgonen.. kände mig så hemsk! Men jag var tvungen att åka och titta på en ny bil eftersom jag måste skrota min kära Saab Ann-Christine. Köpte en ny likadan som har större motor och var i helt löjligt fint skick. 8000 mil. Nu ska jag bara få på en krok på den. Men sånt bryr sig inte hästar om.. 😉 Matias tycker den är för fin för att vara hästbil så han säger att jag kan få vår Nissan X-trail som hästbil så tar han denna. 😂

Min nya Saab Stål-Astrid!

Idag var ordningen återställd och Tell fick gå ut som vanligt på morgonen. Lycklig häst. De är definitivt vanedjur! Nu ska han få börja gå mer och mer i hagen så jag kan ha honom ute helt så småningom har jag tänkt. Men tar det verkligen stegvis, är livrädd för fång! Nu klarar han ju att beta 2-3 timmar om dagen utan problem. Skönt.

Jag har hjälp av schäfern Enzo som brukar skälla i hundgården om Tell gör några yahoos. Men jag har inte sett så mycket tokerier, inte ens idag när det blåste hårt och var kallt! Men visst har han busat lite. Han är inte dummare än att han slutar direkt jag kommer ut när jag hör Enzo skälla. Så oskyldig look!! 😂❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s