Dreads och rallylama

Tadaa! I give to you: världens mest opraktiska men BÄSTA frisyr. Nu känner jag mig som mig själv igen! Ska aldrig mer klippa av mig dreadsen. 😎 Återstår att se om jag har nån hjälm som passar på torsdag när jag ska rida lektion igen. 😉 Men det tror jag, har ju haft dreads förut och hjälmarna är ju oftast ställbara. Det går nog bra.

Tellepelle mår fint, har försökt ringa veterinären för att bolla lite men inte fått tag i honom än. Jag skulle vilja åka på nån slags återbesök men helst inte hela vägen ner till Malmö igen. Får se vad vi gör.

Gulledjur!! Hans man var ca en halvmeter lång så idag fick han bli lite friserad. Nu ser han nästan ut som en häst igen. 😊

Min cirkuslama betar. 😂 Han har rätt stor hage nu men tydligen är gräset alltid grönare på andra sidan! 😂

Ikväll var det några ungdomar som galopperade förbi hans hage med sina hästar. Tell blev helt tokig (såklart) och fick till världens uppvisning. 😱 Vad är det för fel på folk??! Men han såg väldigt fräsch ut iallafall så nu har jag sett honom i både trav och galopp… Jag som varit så glad över att han är så duktig lugn och snäll. Men det är klart om folk galopperar precis förbi så förstår jag honom.

3 reaktioner på ”Dreads och rallylama

 1. Beata skriver:

  Så annorlunda det blev men passar dig fint. Har ju bara sett dig i relativt kort hår innan.
  Måste bara fråga vad händer när det växer? Gör man nya dreads? Och om du vill ta bort är saxen det som gäller då 😳?
  Så skönt att det går bra med Tell. Håller tummarna att han ska bli bra igen.

  • Ida Qvarnström skriver:

   När det växer fortsätter det tova sig, men det är bra att nån gång ibland åka till frisören som då virkar utväxten med virknål! 😊 Man kan också virka själv. Man måste inte, men jag tycker det är fint att hålla dem snygga och prydliga. 😊 Ja saxen är lättast om jag vill ta bort dem. Det går även att ”tova ut dem” om man vill. Men eftersom jag inte har något emot att ha kort hår så klippte jag av dem förra gången. Trivs mycket bättre med dreads så nu har jag inte tänkt klippa av dem igen! 😎

 2. Beata skriver:

  Så annorlunda det blev men passar dig fint. Har ju bara sett dig i relativt kort hår innan.
  Måste bara fråga vad händer när det växer? Gör man nya dreads? Och om du vill ta bort är saxen det som gäller då 😳?
  Så skönt att det går bra med Tell. Håller tummarna att han ska bli bra igen.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s