Planer är roligt att ha!

Mitt bästa råd till alla som har en skadad häst (eller konvalescent) är: Se till att du får rida! På ett eller annat sätt. Det är så viktigt för motivationen och glädjen. Man måste komma ihåg varför man håller på med detta. Och för min del är det ju för att jag älskar hästar, och älskar att rida och kommunicera med dem! ❤

Jag rider ju på ridskola (jättejätteroligt!) nu när Tell inte är igång, har ju även tidigare ridit några andra hästar hos en vän. Och nu har jag kommit på två ytterligare planer! Alltså jag förstår verkligen om man inte är så sugen på att boka in aktiviteter när hästen är skadad, man blir ju rätt deprimerad (och pank). Men försök! 🙂 Till exempel har jag kommit på att jag skulle kunna åka och träna med Tell! Det kan man göra fast hästen inte är igång och man inte rider för tillfället. Det har visat sig att hon som skrivit boken ”Rida med klicker” (och verkar vara en fantastisk hästmänniska) håller träningar och bor nånstans här i krokarna. Så nu ska jag försöka boka in något där för mig och Tell så vi får träna vidare på klickerträningen och vår kommunikation från marken. Ska bli så himla roligt!

Dessutom råkade jag häva ur mig till min terrängtränare Philippa att jag skulle komma ner till henne på fälttävlansläger i sommar om hon bara kunde fixa en häst jag kan rida på lägret. Det kunde hon nog, sa hon. Hoppsan. 😉

7E3CEAFA-118E-4F50-BF92-F1E3791A3F41

Kolla jag har äntligen en ny ridhjälm som passar! Den är jätteskön. Och snygg! Hurra!

ClZGtF%RSZ+izRORpVLLtA

Mitt gulliga djur gillar visserligen att gå på promenader (och äta gräs) men han kommer också gilla att åka på skojiga träningsäventyr mitt i konvalescensen! Det är jag helt säker på. Han är ju ett mycket peppat djur i allmänhet. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s