Sommar sommar sommar

Nu längtar jag bara efter semester. Jobbar min sista vecka sen ska jag vara ledig. Ska bli så obeskrivligt skönt! Riktig värmebölja har det blivit också. Vi firade midsommar hos våra vänner som bor grannar med stallet, så mysigt och trevligt! 🙂

Tell skrämde mig rejält förra veckan, stallfamiljen trodde att han kanske fått fångkänning igen och jag blev såklart livrädd och kastade mig ut till stallet. Men det visade sig inte vara någonting, som tur var. Men han fick ännu mindre gräs i ett par dagar för säkerhets skull. Han var omåttligt missnöjd med detta och gnäggade och gol i högan sky. Jag är iallafall väldigt glad för att jag har så observanta och kloka människor i närheten, bättre att reagera en gång för mycket än en gång för lite!

Jag håller på att styra upp en träning med Susanne (ni vet belöningsbaserat som jag skrev om förut) hemma hos oss i sommar, hoppas vi hittar ett datum som passar! Så kul att ha något att se fram emot.

Nu är snart hösilage-skörden klar på gården, det blir en rejäl skörd i år. Så lyxigt att ha så bra foder, och mer närproducerat kan det ju inte bli. 🙂 Sen är det ”bara” utmockning av stallet kvar med tillhörande högtryckstvätt som är den andra ”stora sommararbetsinsatsen”. Höskörden är jag ju inte så inblandad i men däremot stall-utmockningen. Vi väntade på att ett föl skulle komma först, men nu visade det sig tyvärr att det inte var nåt föl därinne. 😦 Så tråkigt. De får väl betäcka stoet igen, vi får se.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s