Helvetes förbannade skit

Tell har varit så himla fin och glad på sistone. Men igår kändes han inte riktigt som sig själv, kunde inte riktigt sätta fingret på det men han kändes trött på nåt vis. Man känner ju sitt djur. Idag var han mer sig själv och kom och gnäggade som vanligt och såg pigg och glad ut. Men han var halt.

Fy faan i helvetes skit vad ledsen jag är. Som väl är har jag varit glad och så tacksam för varje dag han varit fin och fräsch nu sen i början på september när vi sist var hos veterinären. Men nu är det som att luften gått ur mig.

Jag vill inte att Tell ska behöva åka till veterinären mer. JAG vill aldrig mer heller se en veterinär!! Jag kanske får sätta stopp nu. Jag har ju varit beredd i flera år på att få skicka honom genom pärleporten men han har överlevt allt den rackarns hästen. ❤️ Det är så jävla hårt att deras liv ligger i våra händer. Vi har ett ansvar att inte utsätta dem för lidande. Det vet jag, men ändå är det svårt att veta när det är dags att sluta kämpa. 😢💔

9 reaktioner på ”Helvetes förbannade skit

 1. Lotta Wiström skriver:

  Finaste Ida. Vet inte vad jag ska skriva men skickar oändligt med kärlek och omtanke till både dig och Tell.
  Livet är orättvist och ni, om några, är värda ett bättre öde.
  Många många kramar Lotta

 2. Beata skriver:

  Åh Ida 😥 Så tråkigt att höra. Du har kämpat så.
  Jag är säker på att du kommer fatta de bästa beslut för Tell. Du har alltid satt hans bästa först.
  Kramar Beata

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s