Tappat sugen totalt – och (kanske) hittat den!

Hej på er!

Ja jisses, vintern är verkligen inte bra för motivationen. Särskilt inte om man själv är (har varit) skadad och hästen är (eller om det nu är har varit) skadad. Man klafsar omkring i mörker och lera med pannlampa i vad som känns som ett år. Minst.

Och precis när man trodde att NU blir det snart vår, det har börjat komma lite vårblommor i trädgården, osv. DÅ. Blir det vinter.

Igår var jag seriöst insnöad, kunde inte ta mig nånstans (inte ens till jobbet) innan plogbilen hade kommit!

8qfpGjbQQACPEBr3QjH9nA

Nåväl. Tell vet jag inte riktigt hur det är med, ganska bra tror jag! Med mig är det också rätt så bra, förutom vinterhelvetet då. Jag har äntligen efter typ 20 år gjort slag i saken och köpt en asfin och bra Tärnsjö tömkörningsdäckel med tillbehör. Och jäklar vad kul det är att tömköra!! Tell älskar det också, han jobbar så fint och han gnäggar varje gång jag kommer med selen! ❤

Nästa helg ska vi på en (eller kanske två till och med) tömkörningslektioner för instruktör. Ska bli så himla roligt! 😀

Annars så händer väl inte så mkt, jag rider på torsdagarna på fina lånekameler på ridklubben, så skönt att hålla igång ridningen. Tell skrittar jag ut på när jag har sällskap. Annars väntar jag mest på våren känns det som. 😉 Känns himla kul med tömkörningen och det är jag glad för, Tell mår finfint och är så pigg och glad, och allt känns ju roligare bara man slipper stå med hårtork utomhus i en halvtimme och blåsa på bildörren för att ens komma in i bilen. 😛 Så vi har lite ”halvpaus” kan man säga tills vädret blir roligare.

”Egentligen” var ju problemet här att vattennivåerna är så galet höga, står vatten precis överallt. Det är knappt det går att rida våra vanliga rundor. (Nu är det ju snö där istället, så för tillfället går det. Men annars är det typ översvämning överallt). Har aldrig varit med om en så blöt vinter tror jag! Men ibland har det varit sol. Här är Tell och hans flickvän Flisan på promenad med mig och Linda. Vi gick över en mil! Mitt ben är så gott som bra nu. Hurra!

RI%YqUBqTlmmlVqLGEmckA

Jag ska börja nytt jobb om några veckor, har inte bytt jobb på 14 år så detta är en rätt big deal för mig. Jag ska börja jobba på universitetet, har ingen aning om hur det här kommer gå men jag hoppas det kommer gå bra. Jag känner mig lite som OM jag har fått dubbelt så hög lön men det har jag ju inte.. haha! Däremot får jag ännu mer semester, det är nice med statliga avtal! Sånt är bra att ha när man har häst. Jag drömmer om att kunna skaffa en till liten pålle, men då skulle jag nog behövt dubbelt så hög lön och inte bara att det känns så! 😉

Har ni SETT så söt häst. Jag känner att det ultimata hade varit att ha en nordis OCH en fälttävlanshäst!! ❤

fullsizeoutput_3935

2 reaktioner på ”Tappat sugen totalt – och (kanske) hittat den!

 1. dressyrbitchen skriver:

  Ja, fy sjutton för det där med bristande motivation! Den kommer och går som värsta bergochdalbanan – ibland är man på topp och ibland går det rasande snabbt utför. Hoppas verkligen att våren kommer med mer motivation.

  Strax före det att jag läste ditt inlägg så var jag inne på Tärnsjös sida och beställde en svanskappa till min däckel. Trodde inte att jag skulle behöva en, men jag märker att däckeln ändrar läge när jag använder equibanden samtidigt. OM jag inte får någon rätsida på mina höftleder och ljumskar så ska jag bannemig bli världbäst på tömkörning! Kul med kurs och att Tell verkar må bra!

  Sköt om er!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja jag är glad att jag beställde svanskappa direkt. Så nöjd! Ibland glömmer jag spänna gjorden och däckeln ligger perfekt ändå, trots att gjorden är i pricip helt lös 😁

   Eller hur, jag siktar också på att om inte annat bli tömkörningsproffs en vacker dag! 🤩

   Sköt om er med! 💕

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s