Om den här bloggen

Den här bloggen är lite som en riddagbok! Då och då blandas det in lite andra saker, men mest handlar den om ridning och om mitt hästliv. Jag är en hobbyryttare som tar min hobby på största allvar, och jag rider ju för att det är så fantastiskt roligt. Jag har som plan att försöka bli bra på fälttävlan, eller egentligen på att rida i största allmänhet. Det är så himla himla kul, och svårt! Det är väl det som är utmaningen antar jag!

Jag har alltid skrivit ner anteckningar efter mina ridpass, och en vacker dag tänkte jag att jag lika gärna kan skriva det här digitalt och öppet istället för i en anteckningsbok i stallet. Det är ungefär lika mycket en dokumentation för mig själv över mina och Tells framsteg och bakslag, som det är en blogg för andra att läsa!

Kanske blir ni inspirerade, kanske känner ni igen er, kanske får ni nya tankar och idéer, kanske tycker ni att det är underhållande att följa våra bravader? Kanske skrattar ni med oss ibland? Jag hoppas det!

Kommentera gärna på inläggen om ni vill, det tycker jag är väldigt kul! Varmt välkommen hit! 🙂


/Ida

IMG_3056